Påskefrokost ud af huset

Til særlige anledninger og arrangementer såsom påskefrokosten kan du bestille lækker gourmetmad ud af huset her hos Topkokke. Vores dygtige team af professionelle slagtere og kokke landet over er altid klar til at tage imod din bestilling og sikre, at du får leveret den lækreste påskefrokost ud af huset, du kunne forestille dig. Om det er et lille intimt arrangement eller et stort selskab, vil vi kunne levere en lækker og gennemtænkt menu med spændende catering påskeretter, der falder i din smag.

Fejr påsken med manér og lækre påskefrokoster
Julebuffet

Ligesom mange familier og omgangskredse har tradition for at fejre den søde juletid med julefrokoster i festligt lag og med god mad, er der også en stærk tradition for at afholde påskefrokoster herhjemme. Det behøver ikke at være noget særligt stort selskab, før opgaven med at sørge for mad til alle gæster kan synes en kende uoverskuelig. Her er det en stor hjælp for mange at alliere sig med et professionelt gourmet catering firma som os her hos Topkokke. For uanset den enkelte kundes bopæl eller festlokalets beliggenhed, er vi i stand til at levere den helt perfekte menu med påskeinspirerede retter til selskabet.

Når du ikke selv skal tænke på at lave maden, har du bedre tid til at tage dig af de øvrige festforberedelser – eller ganske enkelt bare nyde dagen og selskabet samt den gode mad. Det er trods alt dét, der er hele samlingspunktet ved en påskefrokost: Maden og det at komme hinanden ved.

Arrangementer som påskefrokoster er en god måde, hvorpå man kan samles med både nære og fjerne slægtninge eller bekendtskaber og nyde hinandens selskab. Netop derfor er det en vigtig tradition for mange, som vi hellere end gerne tager del i her hos Topkokke. Vi skaber en lækker og smagfuld ramme for arrangementet med nænsomt tilberedte gourmetretter og delikatesser.

Vi holder det gode håndværk og anvendelsen af de friskeste råvarer i hævd

Her hos Topkokke tager vi vores hverv som cateringfirma meget seriøst. Der er tale om gourmetmad ud af huset – også når det gælder årets påskefrokost. Maden skal være næringsrig, velsmagende og tilberedt med masser af omtanke og kærlighed til de gode råvarer. Hvert år arbejder vores kokke og slagtere benhårdt sammen for at sammensætte de lækreste og mest spændende menuer til vores påskefrokoster. Her tages blandt andet højde for årstidens friske råvarer, samt de helt traditionelle påskeretter såsom lam, der enten serveres helt klassisk eller på nye, spændende måder, du måske ikke har prøvet før eller selv ville have fundet på.

Bestil påskefrokost her 

Du kan få den perfekte påskefrokost ud af huset – vi lytter til dig og dine behov

Selvom vores dygtige slagtere og kokke hellere end gerne sammensætter nogle komplette menuer og tilbud til dig, så er vi altid lydhøre over for den enkelte kundes særlige ønsker og behov. Er der nogle ingredienser eller retter du har særlige ønsker til, finder vi i fællesskab ud af at sammensætte den helt rigtige menu til din påskefrokost. Mangler du inspiration til, hvad der skal serveres til påskefrokosten, er der rigtig god hjælp at hente hos vores professionelle personale, der består af ambitiøse fagfolk.

Du får ganske enkelt lækker og indbydende påskefrokost ud af huset, præcist som du vil have det, når du bestiller den her hos Topkokke. Ring til os på tlf. 70 70 70 65 eller se nærmere på de indbydende menuer her på hjemmesiden.