Mad ud af huset i Vejle

kokkehue

Top Kokke tilbyder yderst lækker mad ud af huset i Vejle. Med mad ud af huset bestilt hos Top Kokke får du lækker og nem mad lige til at sætte på middagsbordet derhjemme i Vejle. Vi tilbereder vores mad ud af huset af de bedste råvarer, hvor de fleste deraf er danske. Du får mad som smager helt udsøgt, og det er helt uden, at du selv skal løfte en finger. Vi sørger ganske enkelt for det hele. Vores mad ud af huset er næringsrigt, og vi har tænkt på hver en detalje i alle retter. Så hvis din hverdag er lidt for travl af og til, er mad ud af huset fra Top Kokke lige noget for dig.

Catering

Nu kan du bestille lækker gourmet catering mad hos Top Kokke til Vejle. Vi tilbyder lækker catering mad til alle størrelser arrangementer, små som store. Vores catering mad er lavet på de lækreste råvarer, som kommer fra danske producenter. Her hos Top Kokke tilbereder vi maden, så den smager helt eminent og udsøgt. Du er derfor i helt trygge hænder, når du overlader madlavningen til os. Catering maden, vi tilbereder til dit arrangement i Vejle, bliver lavet med kærlighed, og dette vil naturligvis kunne smages i det færdige produkt. læs mere om vores buffeter, 2-3 retters menuer eller hvad med en lækker gourmet brunch til dit næste arrangement? Sammen med dig sammensætter vi en catering menu, som passer til lige netop dit arrangement, og som vil få enhver gæst og dig selv til at dåne af begejstring. Så kig rundt på hjemmesiden eller kontakt os på kontakt@topkokke.dk telefon 70 70 70 65 og få et godt tilbud til dit arrangement i Vejle.

Take away

Take away gourmet mad fra Top Kokke er lækker mad til dig i Vejle som får uventede gæster. Vores take away gourmet menu er baseret på lækre danske råvarer, som bliver tilberedt på bedste vis. Vi tilbyder vores travle kunder lækker take away mad, som er ud over det sædvanelige, og som vækker alle sanser og smagsløg. Så får du uventede gæster, eller nåede du ikke at handle ind til aftensmaden, og vil du have anderledes og udsøgt take away gourmet mad, så har vi løsningen til dig. Top Kokke sørger for, at dine gæster og du får den bedste oplevelse med vores take away gourmet mad i Vejle.

Delikatesser

Er du til lækre delikatesser, specielle råvarer og generelt udsøgt mad, så har vi her hos Top Kokke lige noget for dig som bor i Vejle. Vores udvalg af delikatesser er stort, og vi har altid specielle varer i butikken. Vi kan blandt andet tilbyde delikatesser som tørmodnet oksekød og amerikansk oksekød her hos os. Ydermere laver vi også selv forskellige specialiteter og delikatesser til butikken. Alle disse varer bliver lavet med udsøgte råvarer og masser af kærlighed fra vores kokke og slagtere.

Så lad jer blive inspireret af vores lækre udvalg af delikatesser, catering mad, mad ud af huset og take away gourmet mad her på Top Kokke. Du kan også kontakte os på kontakt@topkokke.dk eller pr. telefon 70 70 70 65 og få mere information.