Mad ud af huset i Vejen

blaabaermuffin

Har du en travl hverdag, men sætter du samtidig pris på lækker veltilberedt mad, så tilbyder vi hos Top Kokke yderst lækker mad ud af huset i Vejen. Så behøver du ikke at give køb på hverken kvaliteten eller det næringsmæssige indhold. Fra vores sortiment af mad ud af huset finder du retter som er næringsrige, lækkert tilberedt og retter, som falder i enhver smag. Alle vores mad ud af huset-retter bliver tilberedt af de bedste råvarer, og vores kokke sørger for, at de bliver tilberedt på bedste vis. Se hele vores udvalg her på hjemmesiden, og lad dig inspirere til både hverdagen og festlige lejligheder.

Catering

Hos Top Kokke tilbyder vi lækre catering menuer til dine festlige arrangementer. Vi tilbereder catering menuerne med de lækreste råvarer fra danske producenter med kærligt snilde og unikt håndværk fra vore dygtige kokke. Som kunde hos Top Kokke kan du bestille vore fantastiske catering menuer til både mindre og større arrangementer. Uanset arrangementets størrelse er det altid samme gode kvalitet, du får, når du bestiller catering mad hos os som bosiddende i Vejen eller omegn. Bestil catering mad fra Top Kokke og få mad ud over det sædvanelige til dig og dine gæster.

Take away

Hos Top Kokke kan du købe udsøgt take away gourmet mad, som er take away mad ud over det sædvanlige. På vores take away gourmet menukort finder du lækre retter, som er lavet af friske, danske råvarer og lækkert tilberedt af vores dygtige kokke i et professionelt køkken. Top Kokke sørger for at du ikke får kedelig take away mad, men næringsrigt og lækkert gourmet take away mad, som du selv kunne have lavet det derhjemme, hvis tiden eller energien var til det. Så når du får uventede gæster og skal servere lækker og nem mad i Vejen, så har Top Kokke løsningen til dig. Ingen vil tænke over, at det er take away mad, der bliver serveret, fordi det er gourmet.

Delikatesser

Vi laver udsøgte og lækre delikatesser hos Top Kokke. Du finder blandt vores sortiment delikatesser såsom tørmodnet oksekød og amerikansk oksekød, der får tænderne til at løbe i vand. Derudover laver vi mange andre lækre specialiteter, og vi finder hele tiden på nye delikatesser til vores udvalg. Vores udvalg af delikatesser hos Top Kokke er stort, så husk at se hele sortimentet. Lad dig inspirere af vores udvalg og få gode råd samt vejledning af vores dygtige personale.

Har du brug for ekstra inspiration, eller vil du vide endnu mere om vores lækre mad, delikatesser og specialiteter, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon 70 70 70 65.