Mad ud af huset i Vamdrup

laks

Vi hos Top Kokke tilbyder vore kunder ekstra lækker mad ud af huset i Vamdrup, som letter den travle hverdag derhjemme. Selvom du har en travl hverdag med mange aktiviteter for alle familiens medlemmer, er det vigtigt at få ordentlig mad serveret, som er rig på næring. Hos os laver vi mad ud af huset som er lækker, lavet af de bedste råvarer, og som er næringsrig. Vores mad ud af huset er lige til at sætte på middagsbordet derhjemme. Kig her på hjemmesiden og se hele vores yderst lækre sortiment af mad ud af huset retter og få mere tid i hverdagen, når vi klarer madlavningen for dig en eller flere gange om ugen.

Catering

Hos Top Kokke tilbyder vi vores kunder lækker og delikat catering mad til alle slags arrangementer i Vamdrup. Vi laver catering mad til alle størrelser af arrangementer, større som mindre. Vores catering mad laves kun af de bedste råvarer og tilberedes nænsomt og med massevis af kærlighed fra vore dygtige kokke. Den gode tilberedning kan smages i vore lækre retter, og med et godt stykke håndværk fremstår retterne også yderst flotte samt dekorative. Uanset hvilket størrelse arrangement du ønsker catering mad til, laver vi hos Top Kokke eminent mad til dine gæster og dig. Vi lader dig værne om dine gæster i Vamdrup, mens vi laver den fortræffelige mad.

Take away

Hvis der skulle dukke uventede gæster op, eller I spontant arrangerer at spise aftensmad sammen hjemme hos dig, så har vi hos Top Kokke løsningen til dig, hvis du ikke selv kan nå at købe ind og lave maden. Vi laver lækker take away gourmet mad, som er langt ud over det sædvanlige, når man ellers hører ordene ”take away”. Vores take away gourmet mad er lavet med lækre råvarer fra danske producenter, tilberedt med utrolig snilde og lige til at tage med hjem og servere. Vore dygtige kokke her hos Top Kokke har sammensat fantastiske retter til vores take away gourmet menu, som gør det lettere for dig at servere lækker mad til dine gæster i Vamdrup.

Delikatesser

Vi har et udsøgt udvalg af forskellige delikatesser hos Top Kokke i Vamdrup. Året rundt laver vi lækre delikatesser af årstidens råvarer, og som fast sortiment har vi blandt andet delikatesser som tørmodnet oksekød og autentisk oksekød fra USA. Kig rundt omkring på hjemmesiden, og se alle vores fantastiske delikatesser samt få meget mere inspiration til lækker hverdags- og festmad.

Vil du vide mere om vores lækre mad og delikatesser, kan du kontakte os pr. telefon 70 70 70 65 og samtidig lade dig friste af vores udvalg i køledisken eller på menukortene.