Mad ud af huset i Taulov

oksemedallion

Her hos Top Kokke laver vi lækre retter til mad ud af huset. Vi tilbereder vore mad ud af huset-retter, så de er yderst smagfulde og rige på næring. I en travl hverdag kan du lade os lave maden, og du kan slappe af. Vi laver vores mad ud af huset på lækre danske råvarer, og kød slagtet og udskåret af vore egne slagtere her hos Top Kokke. Det er med til at sikre frisk, lækker og velsmagende mad af råvarer, som vi selv kontrollerer. Alle vore mad ud af huset retter er udtænkt og sammensat af vore dygtige kokke, så du får noget særligt og godt. Se det fantastiske udvalg af mad ud af huset her på hjemmesiden og gør din hverdag lettere.

Catering

Hos Top Kokke tilbyder vi vore kunder lækker og velsmagende catering mad til alle former for arrangementer uanset størrelsen i Taulov. Vi laver catering mad til arrangementer som bryllupper, receptioner, fødselsdage, housewarmings og mange andre særlige anledninger, der gerne skal markeres med et eller flere lækre måltider. Vores catering mad er lavet af de lækreste råvarer fra danske producenter og af dygtige kokke med god håndværksmæssig snilde. Vi udarbejder en catering menu som passer lige til dit arrangement og til dine gæster og dit behov. Så værn ekstra meget om dine gæster og lad os lave fantastisk mad for alles smag.

Take away

Har du brug for ekstra lækker take away gourmet mad i Taulov, så har vi løsningen til dig. Her hos Top Kokke laver vi lækker take away gourmet mad lige til at servere for gæsterne. Vores take away gourmet mad er næringsrigt, lavet på de bedste råvarer og yderst delikat. Så når du får uventede gæster på besøg, så bestil din take away gourmet mad her hos os. Vi gør lidt ekstra og mere til for dig. Kig i vores take away gourmet menukort og find lige den eller de retter, du synes bedst om og lad os tilberede den.

Delikatesser

Ud over vore lækre mad ud af huset retter, færdig retter og catering mad tilbyder vi her hos Top Kokke også vore kunder en række delikatesser. Vore delikatesser er udsøgte, nøje tilberedte og udtænkt af vore dygtige kokke og slagtere. I vores faste sortiment af delikatesser finder du blandt andet tørmodnet oksekød og amerikansk oksekød.

Lyder disse herligheder som noget for dig, så kontakt os pr. telefon 70 70 70 65 eller kig her på hjemmesiden for at blive inspireret. Vi glæder os til at se dig.