Mad ud af huset i Snoghøj

rosakoed

Har du en travl hverdag og har svært ved at nå madlavningen på visse dage, så har vi løsningen til dig. Her hos Top Kokke laver vi lækre og smagsfulde mad ud af huset retter, som er yderst velegnet til et hvert middagsbord og enhver familie. Retterne til mad ud af huset i Snoghøj er i samarbejde mellem vore slagtere og kokke blevet nænsomt sammensat, tilberedt af de lækreste råvarer og gjort klar til dig. Her på hjemmesiden kan du få et meget bedre overblik over din hverdag. Alle vores mad ud af huset-retter er selvfølgeligt yderst næringsrige og velsmagende.

Catering

Står du og skal afholde et større eller mindre arrangement i Snoghøj, så laver vi her hos Top Kokke yderst delikat catering mad dertil. Vi tilbereder vores catering mad på bedste vis og af de mest udsøgte råvarer. Catering maden bliver tilberedt af vore rigtig dygtige kokke og slagtere, og de laver maden med et drys ekstra kulinarisk kærlighed. Sammen med dig sammensætter vi en lækker catering menu, som vil falde i alles smag, og som vil give dig mere tid til at værne om dine gæster ved arrangementet. Lad os lave maden, og vi lader dig tage dig af dine gæster.

Take away

Er du til lækker take away gourmet mad, så finder du hos os et dejligt udvalg af take away mad i Snoghøj. Her hos Top Kokke har vi lavet en udsøgt take away gourmet menu, som alle vore kunder vil elske. Take away gourmet maden bliver lækkert tilberedt af de bedste råvarer og med godt håndværkssnilde fra vore kompetente kokke. På vores take away gourmet menukort her på hjemmesiden kan du se alle vore lækre herligheder og blive let inspireret til god, afrundet mad i hverdagen – også selvom det er take away. Når du får uventede gæster, laver vi gourmet maden til dig.

Delikatesser

Foruden vore lækre retter, catering mad og take away mad kan du her hos Top Kokke også få et lækkert udvalg af delikatesser. Vi laver løbende nye tiltag i vores delikatesse sortiment, men som faste produkter finder du blandt andet amerikansk oksekød samt tørmodnet oksekød, der kan bruges til rigtigt mange forskellige, lækre retter. Hos Top Kokke finder du med garanti altid delikatesser som er yderst udsøgte, og som passer til alle og enhver, der sætter pris på god mad og gode råvarer. Kontakt os på telefon 70 70 70 65 ved eventuelle spørgsmål.