Mad ud af huset Skærbæk

smoerrebroed

Vil du have lækker hverdagsmad når din egen tid ikke er til at lave den selv, så laver vi hos Top Kokke mad ud af huset i Skærbæk til alle ugens dage. Vores mad ud af huset er lavet af lækre og friske råvarer, og retterne bliver nænsomt tilberedt. Vore dygtige kokke laver maden med ekstra kærlighed, og det viser sig tydeligt i den himmelske smag. Med mad ud af huset købt her hos Top Kokke skal du ikke tænke på at lave aftensmaden, bare købe den. Det er nemt og enkelt. Kvaliteten er helt i top, og du får måltider som smager udsøgt. Se hele vores lækre udvalg af mad ud af huset retter her på hjemmesiden.

Catering

Her hos Top Kokke tilbyder vi vore kunder lækker catering mad til alle størrelser arrangementer i Skærbæk. Vi laver catering mad til både mindre fødselsdage, større fødselsdage, julefrokoster, housewarmings og mange andre slags arrangementer. Ens for alle er, at kvaliteten er helt i top, yderst veltilberedt og lavet af fantastiske råvarer. Så lad os lave maden til dit næste arrangement i Skærbæk og læn dig tilbage og nyd dagen. Hos Top Kokke sørger vi for, at dine gæster og dig bliver ekstra forkælet, når du bestiller catering mad.

Take away

Når du får uventede gæster og gerne vil kunne tilbyde dem mad som er ekstra lækkert, så har vi her hos Top Kokke et take away gourmet menukort som er helt udsøgt. Vores take away gourmet mad laves af friske og lækre råvarer som kommer fra danske producenter, og det bliver tilberedt delikat og lækkert. Byd dine uventede gæster i Skærbæk på lækker mad, læn dig tilbage og nyd deres selskab – så klarer vi madlavningen. Kig i vores take away gourmet menukort og se alle vore lækre herligheder af retter og find lige den ret, du bedst kan lide.

Delikatesser

Ud over de mange forskellige muligheder af færdigretter og catering mad vi her hos Top Kokke tilbyder, har vi også et bredt udvalg af lækre delikatesser. Vi finder hele tiden på nye gode påfund til fantastiske delikatesser og specialiteter, som vi tilbyder vore kunder. I vores faste sortiment af delikatesser finder du blandt andet varer som tørmodnet oksekød og ægte amerikansk oksekød. Vil du se og vide meget mere om alle vore produkter, og har du eventuelt yderligere spørgsmål, så kontakt os pr. telefon 70 70 70 65.