Mad ud af huset i Rødding

boeffer

Hos Top Kokke laver vi lækker mad ud af huset til dig som har en travl hverdag, men som stadig ønsker lækker aftensmad til hele familien i Rødding. Vores mad ud af huset bliver lavet af vore kompetente kokke og er produceret af yderst lækre kvalitetsråvarer fra danske producenter. Maden bliver tilberedt, så den smager himmelsk og er næringsrig. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt kvaliteten er god nok. Her hos Top Kokke er kvaliteten bare bedre – Hver gang. Se hele vores udsøgte udvalg af mad ud af huset retter her på hjemmesiden og vælg lige de retter du bedst kan lide.

Catering

Her hos Top Kokke tilbyder vi vores kunder lækker veltilberedt catering mad til alle størrelser arrangementer. Hvad enten det er mad til nytår, reception eller fødselsdag, så laver vi maden dertil. Vores catering mad bliver lavet af de bedste råvarer og tilberedt med massevis af kærlighed, som også deraf kan smages i maden. Så læn dig tilbage til dit eget arrangement i Rødding og lad os lave den overdådige middag til dine gæster og dig. Kontakt os og hør nærmere. Du finder også brugbare informationer og bestillingsmuligheder her på hjemmesiden.

Take away

Vi hos Top Kokke laver fantastisk take away gourmet mad som er ud over det sædvanlige. Vores take away gourmet mad laves af dejlige råvarer, som bliver nænsomt tilberedt, så du får den bedste oplevelse. Får du uventede gæster en dag, er vores take away menuer virkeligt smagsfulde og lige til at stille på bordet. Du kan servere en god oplevelse og lækker mad for dine gæster. Vi sørger for, at kvaliteten er i orden, og at du får take away gourmet mad, som er eminent. Kig på vores take away gourmet menukort og find lige de retter, som du bedst kan lide eller spørg os til råds.

Delikatesser

Udover at vi hos Top Kokke tilbyder catering mad, mad ud af huset og take away mad i Rødding, tilbyder vi også vore kunder et lækkert udvalg af delikatesser. Blandt udvalget af delikatesser fra os finder du tørmodnet oksekød, amerikansk oksekød og mange andre speciallavede delikatesser. Vores udvalg er stort, så se hele sortimentet af delikatesser vi har her på hjemmesiden. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os pr. telefon 70 70 70 65.