Mad ud af huset i Lunderskov

fiskeanretning

Er hverdagen også blevet lidt for hektisk hjemme hos dig i Lunderskov, kan du her hos Top Kokke købe yderst lækkert mad ud af huset, der er klar til at blive stillet på bordet. Vi laver mad ud af huset som er veltilberedt, velsmagende og yderst næringsrigt. Vores dygtige kokke laver alle disse lækre retter til mad ud af huset, som gør din hverdag meget lettere. Retterne er tilberedt af de bedste råvarer, som typisk kommer fra danske producenter. Se hele vores lækre udvalg af mad ud af huset-retter her på hjemmesiden. Du er også meget velkommen til at kontakte os pr. telefon 70 70 70 65 og høre mere, hvis du har spørgsmål til vores service.

Catering

Hos Top Kokke tilbyder vi vore kunder i Lunderskov lækkert, veltilberedt catering mad til alle størrelser arrangementer. Vi laver sublim catering mad af udsøgte råvarer til mindre såvel som større arrangementer. Uanset arrangementets størrelse er maden altid i top kvalitet. Vi tilbyder vore kunder i Lunderskov catering mad lavet af vore dygtige kokke, som har sans for hver en detalje, og som laver mad, der vækker hvert et smagsløg. Så vil du glæde og overraske dine gæster til dit næste arrangement i Lunderskov med fantastisk mad, så kontakt os hos Top Kokke i dag og hør nærmere.

Take away

Hos Top Kokke tilbyder vi vore kunder lækker take away gourmet mad lige til at servere for dine gæster. Vores take away gourmet mad er lavet af lækre og særligt udvalgte råvarer og tilberedt på bedste maner. Vore kokke hos Top Kokke har sammensat forskellige lækre retter, som giver vore take away menuer et helt specielt udtryk. Du får her take away gourmet mad ud over det sædvanlige. Når du får uventede gæster, har vi take away gourmet mad til anledningen. Find i vores menukort lige den ret du synes allerbedst om og lad os tilberede den for dig i en kvalitet, der uden tvivl vil overstige dine forventninger.

Delikatesser

Udover lækre retter og udsøgt mad laver vi hos Top Kokke også en række fantastiske delikatesser. Efter årstiden laver vi specielle delikatesser, og som noget fast i vores delikatesse sortiment tilbyder vi blandt andet tørmodnet oksekød samt lækkert, amerikansk oksekød. Besøg resten af vores hjemmeside og se hele vores fantastiske udvalg af delikatesser.

Er herlighederne her lige noget for dig, så kan du for yderligere information og vejledning kontakte os pr. telefon 70 70 70 65, og vi hjælper dig videre.