Mad ud af huset i Kolding

frugtvafler

Hos Top Kokke tilbyder vi lækker mad ud af huset til alle vore kunder i Kolding. Vores mad ud af huset er lavet af de lækreste råvarer, som bliver tilberedt på bedste vis. Råvarerne, vi anvender til mad ud af huset, er ofte danske, relevante for årstiden og altid af bedste kvalitet, hvilket gør det færdige produkt yderst lækkert og velsmagende. Så når hverdagen bliver lidt for travl i Kolding, kan du hos Top Kokke købe lækker mad ud af huset, som er næringsrigt og vellavet helt uden, at du selv skal gøre noget. Så kig rundt på hjemmesiden for god inspiration.

Gourmet Catering

Hos Top Kokke kan du som kunde nu bestille catering til dit næste arrangement i Kolding. Med vores catering service tilbyder vi lækker og veltilberedt mad til de fleste arrangement lige fra de mindre og til de helt store arrangementer. Du får altid udsøgte råvarer, når du bestiller gourmet catering mad hos os. Vi tilbyder blandt andet catering mad lavet af dansk kød, danske råvarer og en tilberedning der er helt eminent. Vores catering menuer bliver sammensat i et tæt samarbejde mellem vores kok og vores slagter. Server ekstra lækker og udsøgt mad til dine gæster og dig selv og sørg for at være til stede ved dit eget arrangement; uanset om det er en konfirmation, buffet til den runde fødselsdag eller en 3 retters menu til  søndagsmiddag med vennerne. Værn om dine gæster med lækker catering mad fra Top Kokke. Vi sørger for, at gæsterne aldrig går sultne i seng.

Take away

Vi tilbyder vore kunder i Kolding her hos Top Kokke lækker take away gourmet mad, som er tilberedt af danske råvarer og med masser af kærlighed. Vores take away menukort byder på næringsrig gourmet mad, som smager utroligt lækkert og delikat. Vi har gjort take away mad meget mere udsøgt og sansevækkende, end du ellers forventer når du hører ordet take away. Så når du får uventede gæster, er vores take away gourmet menukort noget, som falder i alles smag.

Delikatesser

Her hos Top Kokke tilbyder vi udsøgte delikatesser, som vækker alle dine sanser og smagsløg. Vi tilbyder blandt andet delikatesser som tørmodnet oksekød, amerikansk oksekød og flere forskellige varianter af hjemmelavet færdigkokkererede retter og specialiteter. Vi værner om hvert stykke kød og enhver råvare, så vi i sidste ende kan tilbyde dig de mest lækre delikatesser.

Besøg resten af hjemmesiden eller kontakt os på kontakt@topkokke.dk eller pr. telefon 70 70 70 65 for at høre mere om det store udvalg af lækker mad ud af huset i Kolding og gourmet catering.