Mad ud af huset Haderslev

udskaering af koed

Søger du lækker mad ud af huset, er du kommet til det helt rette sted. Her hos Top Kokke laver vi eminent mad ud af huset i Haderslev, og det gør vi af lækre danske råvarer og med en tilberedning, som er helt i top. Vores fantastiske kokke sørger for, at du får mad ud af huset, som er næringsrigt, lækkert og smagfuldt. Så når din hverdag bliver lidt for travl, og du ikke har tid til at stå i køkkenet, så laver vi maden for dig. Kig rundt på hjemmeside og se hele vores lækre udvalg af Gourmet mad hos Top Kokke til levering i Haderslev.

Catering

Bestil catering mad til dit næste arrangement i Haderslev hos Top Kokke. Vi sørger for, at dine gæster og dig ikke går sultne i seng, og at I får en madoplevelse ud over det sædvanlige. Her hos Top Kokke tilbereder og kokkerer vi yderst lækker catering mad til alle typer arrangementer i Haderslev – 2-3 retters menuer, brunch, lækkert pølsebord og buffeter. Catering maden bliver lavet af de lækreste råvarer og med fantastisk håndværk samt snilde – det garanterer vore kokke. Når du skal bestille catering mad her hos os, får du mad som både dine gæster og du vil elske. Kontakt os på kontakt@topkokke.dk eller pr. telefon 70 70 70 65, og vi finder sammen den bedste løsning til netop dit arrangement. Vi har altid gode råd at give.

Take away

Hos Top Kokke tilbyder vi vores kunder yderst lækker take away gourmet mad, der er lige til at servere for dine gæster. Vores take away gourmet mad er take away mad ud over det sædvanlige. Du får take away mad, som er næringsrigt, lavet på friske råvarer og nænsomt tilberedt, når du bestiller det her hos os. Så hvis du skulle få uventede gæster, kan du byde dem på lækker gourmet mad helt uden selv at skal lave noget i køkkenet. Du kan se hele vores take away gourmet menukort her på hjemmesiden og få meget mere inspiration.

Delikatesser

Vi hos Top Kokke tilbyder vores kunder lidt mere end bare godt. Hos os finder du et bredt sortiment af lækre delikatesser og specialiteter, der er lige til at tage med hjem og spise. Vi kan blandt andet tilbyde tørmodnet oksekød og lækkert amerikansk oksekød, der er super mørt og nemt at tilberede. Derudover finder vi hele tiden på nye gode ideer til delikatesser, som vi føjer til vores sortiment.

Få yderligere inspiration og information om al den dejlige mad vi tilbyder her på hjemmesiden eller kontakt os på kontakt@topkokke.dk eller pr. telefon 70 70 70 65. Vi hos Top Kokke byder dig velkommen og glæder os til at høre fra dig.