Mad ud af huset i Fredericia

okse

Mangler du tid i hverdagen og vil have lækker næringsrig mad, så laver vi hos Top Kokke fantastisk og lækker mad ud af huset i Fredericia, der er lige til at sætte på middagsbordet. Vores mad ud af huset tilberedes af friske og udsøgte danske råvarer og laves med nænsom snilde fra vores kokke. Vi tilbyder flere forskellige slags retter så der er retter for hver en smag. Så vil du have ekstra lækker mad ud af huset, når hverdagen er lidt for travl, så har vi hos Top Kokke et stort udvalg af lækre catering muligheder i Fredericia.

Gourmet Catering

Bestil lækker og velsmagende catering mad hos Top Kokke til Fredericia. Vi laver yderst smagsfuldt catering mad til alle slags arrangementer af alle størrelser i Fredericia. Her hos Top Kokke laver vi vores catering mad af friske og udsøgt råvarer, som kommer fra danske producenter. Vi tilbyder dig som kunde en eminent oplevelse sammen med dine gæster, når vi laver maden til dit arrangement. Du får friske danske råvarer, som bliver tilberedt eminent og med kærlighed fra vores dygtige kokke.  Skal det være en lækker buffet? eller hvad med en udsøgt 2-3 retters menu? Uanset hvad du overvejer så kan vi i samarbejde med dig udarbejder en lækker menu, som vil falde i alles smag.  Så vil du servere mad ud over det sædvanlige til dine gæster og dig selv i Fredericia, så får du her hos Top Kokke kvalitets mad ud over det sædvanlige. Kontakt os i dag på kontakt@topkokke.dk eller pr. telefon 70 70 70 65 til en snak om dit næste arrangement.

Take away

Her hos Top Kokke finder du et lækkert udvalg af take away gourmet mad, som er yderst delikat. Vi tilbereder vores take away gourmet mad med kun de bedste råvarer og på bedste tekniske måde. Vores take away gourmet menukort er lidt ud over det sædvanlige. Du får take away mad som er lækkert, velsmagende og næringsrigt på én og samme tid. Så tilbyd dine uventede gæster i Fredericia ekstra lækker take away mad og bestil fra vores menukort. Både du og dine gæster vil sætte pris på den lækre mad, vi tilbyder hos Top Kokke.

Delikatesser

Er du til delikatesser og specialiteter, så har vi her hos Top Kokke et eminent og udsøgt udvalg til Fredericia. Vi laver selv de fleste af de delikatesser og specialiteter vi tilbyder vore kunder. I udvalget af specialiteter, som vi eksempelvis køber udefra, finder du som kunde blandt andet tørmodnet oksekød samt amerikansk oksekød. Vi udarbejder hele tiden nye ideer i Top Kokke, så se hele vores lækre udvalg af delikatesser her på hjemmesiden.

Så hold øje med vores delikate udvalg af mad ud af huset, take away mad, delikatesser og catering mad, og kontakt os på kontakt@topkokke.dk eller pr. telefon 70 70 70 65 og hør nærmere om de mange muligheder, vi kan tilbyde vore kunder.