Mad ud af huset i Christiansfeld

okse

Hos Top Kokke laver vi lækker mad ud af huset til alle vore kunder i Christiansfeld. Maden bliver veltilberedt af vore kokke, og det bliver lavet af de lækreste råvarer. Når du får mad ud af huset fra os, er det næringsrigt og lækkert, ligesom du selv ville have lavet det derhjemme. Vi tilbereder alt vores mad ud af huset med kærlighed, hvilket du kan smage i det færdige produkt. Vores udvalg af mad ud af huset er stort her hos Top Kokke, så kig rundt på hjemmesiden og se hele vores udsøgte sortiment. Vi laver din mad for dig, når hverdagen bliver lidt for travl i Christiansfeld.

Gourmet Catering

Her hos Top Kokke tilbyder vi vores kunder eminent og lækkert catering mad til alle slags arrangementer i Christiansfeld. Du kan blandt andet bestille catering mad fra os til barnedåb, reception, bryllup og mange andre slags arrangementer. Vores catering mad bliver tilberedt af vore yderst dygtige kokke, og det bliver lavet at de bedste danske råvarer på markedet. Vore slagtere udvælger, udskærer og forbereder det lækre kød, som du vælger til din catering menu. Så har du brug for hjælp med maden til dit næste arrangement i Christiansfeld, så hjælper vi gerne her hos Top Kokke. Læs mere om vores buffeter, 2-3 retters menuer eller kontakt os på kontakt@topkokke.dk eller pr. telefon 70 70 70 65, så laver vi en catering menu sammen som passer dine behov

Take away

Får du uventede gæster, og vil du gerne byde dem på et lækkert måltid, så kan du hos os bestille yderst lækker take away gourmet mad. Vores take away gourmet mad er udsøgt og mere end bare take away mad. Vores menuer er gennemtænkte og lækkert sat sammen, hvilket gør, at du som kunde får et fantastisk færdigt produkt. Hos Top Kokke tilbereder vi maden nænsomt og af yderst lækre råvarer, hvor størstedelen af dem kommer fra danske producenter. Det er med til at sikre den gode kvalitet. Så kig i vores take away gourmet menukort og overrask dine uventede gæster med lækker mad, selv når du ikke umiddelbart har tid til selv at stå i køkkenet, men gerne vil agere vært eller værtinde.

Delikatesser

Er du til delikatesser og specialiteter, har vi her hos Top Kokke et udsøgt udvalg af diverse delikatesser. Vi tilbyder blandt andet tørmodnet og amerikansk oksekød samt mange andre lækre delikatesser, der for dine tænder til at løbe i vand og virkeligt vækker sanserne. Vi finder hele tiden på nye lækre delikatesser, der passer til årstiden, så få en masse ny inspiration og gode råd med på vejen til dit arrangement i Christiansfeld.

Kontakt Top Kokke og oplev vores yderst lækre sortiment af mad ud af huset, delikatesser, take away og meget andet. Du kan også kontakte os telefonisk på 70 70 70 65 eller skrive til os på kontakt@topkokke.dk og få meget mere information om vores mad ud af huset og gourmet catering.