Det store kolde bord

Min. 12 couverter – Levering/afhentning senest 12:30

  • Marinerede luksussild – løg – karrysalat – dild
  • Æg – rejer – friskrørt mayonnaise – citron
  • Stegt rødspættefilet – friskrørt remoulade – citron
  • Slagtermesterens rullepølse – løgringe – sky – grønærtesalat
  • Tarteletter – plukket høne – asparges
  • Mørbradbøf – champignon á la crème
  • Kalvefrikadeller – hjemmelavet agurkesalat
  • Danske oste – druer – grovkiks
  • Hjemmebagt brød lyst – groft – rugbrød
  • Smør – fedt

Det kolde bord

Er der noget mere tiltalende end at vide at det store kolde bord venter på dig til dit næste arrangement? Det store kolde bord passer perfekt både til de mere afslappede arrangementer som en søndagsfrokost, og til de mere officielle arrangementer som en reception. Og udvalget er endda så stort, at alle kan finde noget de kan lide!

Det kolde bord til dine arrangementer

Uanset hvilket arrangement du vil holde, så kan det kolde bord være lige sagen til dig og dine gæster. Vores buffet er sammensat af alle klassikerne samt nogle af vores egne små unikaer.

Intet koldt bord uden fisk, så selvfølgelig indgår der både sild, rejer og rødspættefilet i vores menu. Derudover skal du selvfølgelig også have fornøjelsen af slagtermesterens rullepølse, lækre tarteletter, kalvefrikadeller og mørbradbøf. Det giver samlet set et lækkert og bredt udvalg, så alle kan finde noget de kan lide. Til alt dette serveres der selvfølgelig også lyst og groft brød, samt rugbrød, med tilhørende smør og fedt.

Og selvfølgelig sluttes hele herligheden af med nogle lækre oste og druer, hvortil der serveres grovkiks. Der er altså tale om en buffet som passer perfekt til mange forskellige arrangementer med både variation og selvfølgelig også mængde.

Mad ud af huset

Det kolde bord er altid et hit – uanset om vi snakker sommer eller vinter. Alle nyder de lækre ingredienser, som selvfølgelig tilberedes af dygtige kokke i vores professionelle køkken. Vi bruger kun grønsager, kød og brød af høj kvalitet, og det ligger os altid på sinde at lave mad du kan være stolt af at servere.

Når du næste gang skal bestille gourmetmad til dine 12 gæster, så husk vores kolde bord, som kan mætte alle sultne maver. Vi leverer oven i købet maden i store dele af Syddanmark. Og vi kommer endda i god tid inden dine gæster ankommer, så du heller ikke behøver at blive stresset over serveringen.

Hvis du har nogen spørgsmål – af enhver art – så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 70 70 65.