Bryllupsmenu ud af huset

Hvis du skal bruge den perfekte og mest eventyrlige bryllupsmenu ud af huset, er vi mere end interesserede i at hjælpe dig her hos Topkokke. Vi er en professionel sammenslutning af kokke og slagtere med forretninger over hele landet. Og vi står altid klar til at tage imod dig og dine ønsker, når du skal planlægge dit drømmebryllup. Vi har fokus på gourmet catering og mad ud af huset, hvorfor du godt kan tillade dig at stille store krav og forvente dig noget ekstra, når du henvender dig hos os. Sammen finder vi frem til en lækker og inspireret bryllupsmenu, der sætter prikken over I’et på den store dag.

Vi anvender friske råvarer og kød i den bedste kvalitet
Oksemedallion - Topkokke

Udgangspunktet for vores gourmet catering og delikatessefirma var et ønske om at gå sammen som fagfolk og skabe et samarbejde omkring lækker og næringsrig mad til hverdag såvel som fester og livets helt store begivenheder. Bryllupper må siges at høre ind under sidstnævnte kategori. Derfor tager vi også opgaven aldeles seriøst når en kunde bestiller en bryllupsmenu ud af huset hos os. Vi kan præsentere forskellige forslag til menuen for dig. Det er fordelen ved vores professionelle team: Vores dygtige ansatte kan rådgive og inspirere samtidig med, at du kan komme med dine ønsker og input. Vi tager hellere end gerne hensyn til årstiden eller et særligt tema, så maden indgår som en forankret og naturlig del af de øvrige festligheder.

Derfor gør vi os umage med at finde de mest lækre og friske råvarer. Vores slagtere stiller meget stramme krav til det kød de leverer. Det er jo ofte omdrejningspunktet for hele menuen til brylluppet. Råvarerne og kødet danner grundstenen, og de dygtige slagtere og kokkes kompetente håndværk og ekspertise binder menuen sammen, og gør idé og koncept til virkelighed.

Dit drømmebryllup fortjener en himmelsk bryllupsmenu ud af huset

Rigtig mange bruger megen tid og gør sig umage med at planlægge det bryllup, der for dem er det helt perfekte. Det er en stor begivenhed i ethvert menneskes liv at sige ja til ham eller hende, den eneste ene. Så det er jo ikke uden betydning hvordan denne dag markeres og fejres. Nogle planlægger kæmpe bryllupsfester, imens andre foretrækker noget mere intimt og tilbagelænet. Uanset om man er til fest og farver eller en mere nedtonet atmosfære, kommer vi ikke udenom, at maden er en af grundpillerne ved ethvert bryllupsselskab.

Ingen bestilling er hverken for stor eller lille for os. Vi tager hånd om alle vores kunder med nænsom, omhyggelig service og ekspertise. Vi sørger for at du bliver fuldt ud tilfreds med den sammensatte og tilberedte bryllupsmenu.

Bestil bryllupsmenu her 

Det kan være en stor og til tider stressende opgave at planlægge og afvikle et bryllup. Derfor gør vi os altid umage med at yde en professionel og vedkommende service. Så kan du føle dig i trygge hænder med hensyn til maden og de mange forfriskninger. Hos os kan du få det som du vil have det, når du bestiller en bryllupsmenu ud af huset. Du skal ikke gøre andet end nyde dagen og ham eller hende du skal tilbringe resten af dit liv sammen med.

Find masser af inspiration til din perfekte bryllupsmenu her på hjemmesiden. Du kan også altid ringe til os på tlf. 70 70 70 65, sende os en mail på info@topkokke.dk eller kig forbi en af vores forretninger landet over. Så finder vi i fællesskab ud af hvad din drømmebryllupsmenu skal bestå af, og hvordan den skal tilberedes og leveres på selve dagen.