Forretter

  • Letrøget ungdyr kølle – porre/tærte – ristede svampe – babysalater – flødedressing
  • Butterdejs tarteletter – plukket høne – hvide asparges – sprød bacon
  • Landskinke Schwarz Wald – grøn melon – blandede salater – purløgsdressing
  • Læsø rejecocktail – butterdejsskål – babysalater – hvide asparges – rød dressing
  • Stenovns Røget laks – urte salat – dampede grønne asparges – rævesovs
  • Ovnstegt unghanebryst – spinattærte – frisk urtehavesalat – flødecrème dressing

Hovedret

  • Indbagt svinemørbrad – kraftig bacon / cognacsauce – blandet salat – ovnbagt kartoffeltærte – hjemmelavet agurkesalat
  • Sprængt svinekam – søde gulerødder – dampet blomkål – hvide kartofler -flødelegeret peberrodssauce
  • Den gode danske flæskesteg – rødkål – asier – lune svesker – hvide og brunede kartofler – flæskestegssauce
  • Kalvesteg stegt som vildt – smørdampede bønner – waldorfsalat – hvide og brunede kartofler – asier – tyttebær – vildt flødesauce
  • Premium kalvefilet – persille kartofler – ovnbagt tomattærte, hjertesalat – skovsvampesauce + kr. 29,-
  • Baconstegt oksemørbrad – løgtærte – bagte cherry tomater – kartoffelterrin – nedkogt skysauce + kr. 29,-
  • Ryg af Krondyr – marksvampe – mandelbagte kartofler – rodfrugter – vildtsky med skovbær + kr. 29,-

Dessert

  • Chokolade brownies – vaniljeparfait – bærsauce
  • Frugtsalat – råcreme – bær
  • Islagkage – belgisk chokolade – sprøde makroner – marcipan
  • Skovbær is – lys chokolademousse – sprøde bagte lækkerier
  • Pandekager – iscreme – råsyltede bær

Natmad

  • Slagterfrikadeller – klassisk kartoffelsalat – hjemmesyltede rødbeder – groft brød
  • Biksemad – sauce bearnaise – hjemmesyltede rødbeder – groft brød
  • Fyldte pandekager – mixed salat – hvidløgsdressing
  • Aspargessuppe – kødboller – lyse og grove flutes.
  • Ungarsk gullaschsuppe – persillecreme fraiche – grovbrød.
  • Slagterplanken – 3 * pålæg – lun leverpostej – salater – surt – grovboller

2-3 retters menu

Hvad med en lækker 2-3 retters menu til dit næste arrangement? En forret, efterfulgt af hovedret og dessert er et sikkert hit til klassiske arrangementer som fødselsdage, bryllupper og konfirmationer. Og hvad med en hovedret, dessert og noget afsluttende natmad til dit sølvbryllup, fødselsdag og andre sene festlige lejligheder? Eller måske en helt anden kombination til et helt andet arrangement. Vi leverer mad ud af huset til lige netop dit arrangement.

2-3 retters menu ud af huset til dit arrangement

Menuerne med 2-3 retter kan sammensættes frit med forret, hovedret, dessert og natmad. Og uanset hvad du vælger, er der garanti for lækker og mættende gourmet catering til både dig og dine gæster.

Udvalget af retter er enormt! Af forretter kan blandt andet nævnes tarteletter (altid et hit) og rejecocktail (en klassiker). Af hovedretter kan nævnes krondyr, flæskesteg og mørbrad – alle med lækkert tilbehør i rigelige mængder.

Man kan her vælge mellem hele fem forskellige desserter, hvor man blandt andet kan vælge imellem klassikere som frugtsalat og pandekager. Det bliver jo ikke meget bedre end det. Så er der natmaden, hvor man kan vælge mellem hele seks forskellige retter. Og alle kan da slutte en god aften af med en gang biksemad eller en omgang frikadeller.

Mad er et godt håndværk

Vi leverer mad ud af huset, som er både velsmagende, lækker og mættende til ethvert arrangement. Med maden leveret kan du koncentrere dig om dine gæster, og du er stadig garanteret lækker mad af høj kvalitet. Vi bruger nemlig kun de bedste råvarer og dygtige kokke.

Vi tilbereder din mad med lige dele professionelt håndværk og kærlighed for gourmetmaden. Det har resulteret i nogle lækre retter som vi leverer ud af huset til alle dine arrangementer.

Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet, service eller pris, så her hos Topkokke er du garanteret lækre 2-3 retters menuer i det meste af Sønderjylland. Se menuen i toppen af siden eller kontakt os og hør nærmere på tlf. 70 70 70 65.